Ontdek Je `Ware Capaciteit

met een 5-daagse investering in je gezondheid 

Een Team Professionals Staat Klaar Om Jou Te Helpen Ontsnappen Uit Je Dagelijkse Sleur 

Maak kennis met de coaches en oprichters van La Villa Verde. Dit zijn de professionals die 4 dagen naast je staan gedurende jouw ervaring in Spanje. Coaches die jouw persoonlijke plan samenstellen, masterclasses geven, yoga en beweeg sessies verzorgen.

Misschien heb je wel een persoonlijke vraag aan een van de coaches, stel deze dan gerust onderaan de pagina.

R

Eigenaar en oprichter

R

Orthomoleculaire kPNI therapeut

R

Personal trainer

Jan Willem den Hollander, een van de bedenkers en oprichters van La Villa Verde Retreats.

In 2004 is zijn reis inde fitness wereld begonnen toen hij tekende voor militaire dienst. Vervolgens was er een reis langs nationale en internationale fitness opleidingen, waaronde PICP level 1 & 2 van Charles Poliquen, TOP A, B en C van Overload en zelfverdediging van MovNat.

Ook op gebied van leefstijl heeft hij niet stilgezeten. Jan Willem is afgestudeerd in de klinische Psycho-, Neuro-, Immunologie en de orthomoleculaire geneeskunde. Voedingswetenschap via de natuurgeneeskundige kant.

Met zijn scholing en meer dan 15 jaar ervaring als atleet, coach en therapeut, weet hij precies wat iemand nodig heeft om een metamorfose te ondergaan.

Zijn “directe” aanpak is uniek en efficiënt te noemen.

R

Eigenaar en oprichter

R

Personal trainer

Marinda van de der Voet, een van de bedenkers en oprichters van La Villa Verde Retreats.

In 2010 heeft zij met succes de sport en bewegen opleiding afgerond aan het Albeda College in Nederland. 

Met een werkervaring van inmiddels meer dan 6 jaar in het begeleiden van mensen bij het behalen van sportieve en leefstijl prestaties, is zij perfect in staat de juiste coaching te geven voor een metamorfose.

Met haar “rustige” en “duidelijke” manier van denken is zij de perfecte aanvulling op de “directe” aanpak van coach Jan Willem. 

0 Shares
Share
Tweet