For Me, fitness Is Not Just About Hitting The Gym

Life Coaching transformatie retreat

Iedereen weet dat een ware leefstijl verandering een lange periode in beslag neemt. Een verandering op gebied van de aspecten zoals fitness, voeding, bioritme en mindset. 

Even een kortdurende retreat is vaak niet de oplossing als er een ware transformatie moet plaatsvinden en dat is de reden dat wij dit unieke en intensieve traject hebben samengesteld. Een coaching traject waarbij je zowel coaching krijgt van een personal trainer, een orthomoleculaire therapeut, een NLP therapeut en regelmatig bij ons in Spanje bent voor een retreat.

Hoe geweldig is dat?

Lees snel verder…

 

Hoogtepunten deze Retreat

Z

4 nachten in een Spaanse villa

Z

Dagelijkse fitness sessies met de groep

Z

Dagelijkse kennissessies voor verrijken van je kennis

Z

3 heerlijke wandelingen/hikes om de spieren soepel te houden

Z

2 persoonlijke consulten/training sessies afhankelijk van je doel

Z

Inclusief eten en drinken

Z

Vliegveld transfer

Z

Tapas avond

Intro Life coaching Retreat

Een retreat die is gekomen door de grote vraag van onze deelnemers voor een intensiever traject, intensiever qua coaching.

Een unieke ervaring van meerdere maanden die je in staat stelt een complete transformatie mee te maken op alle aspecten van je leefstijl.

Een transformatie richting het herstellen van je gezondheid door middel van doelgerichte 1 op 1 coaching.

Deze 1 op 1 coaching geniet je zowel in een online variant, waarbij je verschillende consulten ontvangt, schema’s voor je dagelijkse beweging, protocollen om je voeding aan te passen en meer, als bij ons in Spanje gedurende een retreat.

Deze retreat is minimaal 2 keer in jouw traject. je komt naar onze retreat locatie in Spanje om hier 1 op 1 te werken aan je doelen, nieuwe protocollen aan te leren, live te ervaren wat het is om dit te doen en hulp te krijgen van je mededeelnemers. 

Lijkt dit je wat, lees dan snel verder voor alle details van dit unieke en intense traject.

Locatie La Villa Verde Retreats

Geef je over aan de geweldige natuur wat wij onze achtertuin noemen. Onze retreat locatie staat midden tussen de bergen van de zogenoemde “Sierra Onil”, oftewel “bergketen van Onil. 

Onil is een klein Spaans dorpje vlakbij Alicante aan de Costa Blanca.

Dit is niet de Spanje locatie die je kent van de Benidorm kaartjes. Druk, vol met mensen die alleen maar Engels praten en geen enkele respect voor de Spaanse cultuur hebben. Nee je komt in een magische omgeving, met kleine Spaanse dorpjes, Spaanse bevolking met Spaanse tradities. 

Synchroniseer met een natuurlijk ritme van leven aan deze kant van Europa en voel je lichaam tot leven komen.  

Of je nu mee gaat doen voor een complete reset van je lichaam, een gezondheidsdoel realiseren of gewoon ontsnappen aan de hoge stress die je ervaart gedurende je drukke baan, onze retreat locatie is hier perfect voor.

Je zult erachter komen dat je hier misschien wel nooit meer weg wilt. Maar geen paniek, je krijgt voldoende tijd om dit prachtige stukje Spanje te verkennen. 

 

Intensieve 1 op 1 coaching

De hoofdmoot van het traject is dat je maandelijks intensieve 1 op 1 coaching krijgt van een kPNI therapeut en personal trainer.

Deze coaching verloopt via de telefoon/Skype (wat jij fijner vindt) en via onze unieke fitness applicatie. 

Elke maand heb je 90 minuten coaching call verdeeld over 2 gesprekken van 45 minuten. 

Gedurende deze calls bespreek je met jouw coach de komende weken, ontvang je schema’s via de app voor fitness, voeding en andere protocollen, kan je al je vragen stellen en zoekt jouw coach naar openingen om jou in actie te laten komen.

Deze gesprekken zijn de basis van deze intensieve coaching. Ze worden ingepland op momenten dat jij en jouw coach kunnen. 

 

De retreat

Om dit alles kracht bij te geven, kom je elke 3 maanden bij ons in Spanje een retreat doen. Deze retreat is samen met de andere deelnemers die op dat moment deelnemen aan dit unieke traject (maximaal 11 andere).

Gedurende deze retreat ga je lekker trainen, heerlijke wandelingen doen, leerzame seminars volgen en alles in de praktijk brengen. 

Uiteraard heb je persoonlijk contact met jouw coach in de vorm van consulten of privé trainingen.

Wat nog meer…

Je slaapt in een authentieke Spaanse villa (bij meer dan 3 deelnemers) of in ons appartement op het terrein (bij minder dan 3 deelnemers).

Dit betekend ook dat deze trajecten altijd doorgaan, ook al ben je alleen. 

De retreats zijn all-in, dat betekend dat je alleen maar je vlucht zelf moet reserveren. Al het andere zoals overnachtingen, eten en drinken en coaching is inbegrepen. 

 

Tijdlijn Van Deze Retreat

Deze retreat is 4 dagen waarvan er 3 zeer intensieve dagen zijn in de vorm van coaching, kennis en consulten. Uiteraard is het ook een lekkere vakantie, dus er is tijd genoeg voor ontspanning en relaxen. 

We hebben de volgende planning voor de retreats. Het zijn elke keer 4 daagse-weekenden, echter begrijpen we dat je het druk hebt en niet zolang kan blijven. 

Je zou dus de laatste dag ontspannen over kunnen slaan om eerder naar huis te gaan. Let er wel op dat de transfertijden zijn berekend dat je de hele retreat blijft. 

DAG 1 (vrijdag):

Op de eerste dag wordt je om 10:00 uur opgehaald van het vliegveld van Alicante-Elche en de retreat start rond 12:00 uur. 

 • 12:00 uur – welkom programma en spullen opbergen accommodatie
 • 13:00 uur – fitness sessie 45 minuten
 • 14:00 uur – kennissessie (onderwerp wordt vooraf bekend gemaakt)
 • 17:00 uur – diner
 • 19:00 – 21:00 uur – persoonlijke consulten (planning wordt bekend gemaakt)
  Heb je geen persoonlijk consult, dan kan je meedoen aan de avondwandeling

DAG 2 (zaterdag):

De tweede dag kent een ochtend, middag en een avondprogramma.

 • 07:30 uur – wandel meditatie (silent walk)
 • 09:00 uur – fitness sessie 45 minuten
 • 11:00 uur – lunch
 • 12:00 uur – kennissessie (onderwerp wordt vooraf bekend gemaakt)
 • 14:00 uur – fitness sessie 45 minuten techniek training
 • 17:00 uur – diner
 • 19:00 – 21:00 uur – persoonlijke consulten (planning wordt bekend gemaakt)
  Heb je geen persoonlijk consult, dan kan je meedoen aan de avondwandeling

DAG 3 (zondag):

De tweede dag kent een ochtend, middag en een avondprogramma.

 • 07:30 uur – wandel meditatie (silent walk)
 • 09:00 uur – fitness sessie 45 minuten
 • 11:00 uur – lunch
 • 12:00 uur – kennissessie (onderwerp wordt vooraf bekend gemaakt)
 • 14:00 uur – fitness sessie 45 minuten techniek training
 • 16:00 uur – einde intensieve gedeelte (je kan hier beslissen om naar het vliegveld te gaan, dit is altijd op een zondag)
 • 19:00 uur – kampvuur sessies, barbecue en gezellige avond

DAG 4 (maandag):

De vierde dag kent een ochtend en klein middagprogramma. De retreat eindigt om 16:00 uur en de bus zal je om deze tijd terugbrengen naar het vliegveld. Dat betekend dat je om 17:00 uur daar bent.

 • 07:30 uur – wandel meditatie (silent walk)
 • 09:00 uur – hiking door de bergen (eigen niveau en optioneel)
 • 12:00 uur – eind evaluatie en beantwoorden vragen
 • 13:00 uur – lunch
 • 16:00 uur – vertrek bus naar vliegveld

De coaching praktisch

Als je tot hier gekomen bent, gefeliciteerd, je bent echt geïnteresseerd om je leefstijl te transformeren.

De coaching die je wilt gaan doen is altijd voor minimaal 8 maanden. Dat betekend dat je minimaal 2 keer bij ons in Spanje verblijft (1 maal per 4 maanden) voor een unieke en supertoffe ervaring. Na deze 8 maanden is het aan jou of je doorgaat of niet. 

Deze minimale commitment is puur omdat wij alleen willen werken met mensen die er voor de volle 100% voor willen gaan. Wij zien enorme verbeteringen in leefstijl en gezondheid bij mensen die minimaal 8 – 16 maanden investeren in hun gezondheid.

Dit heeft alles te maken met gedragsaanpassingen en patronen doorbreken. Iets wat we tijdens een intake gesprek graag met je delen. 

Wil je meedoen, vul dan onderstaand formulier in en een van de coaches neemt z.s.m. contact met je op voor alle informatie die je wilt hebben over dit unieke traject.

8 + 9 =

0 Shares
Share
Tweet