“Verleg je Grenzen En Ervaar Je Ware Potentieel”

 

Wij Gaan Met Je Aan De Slag Op Alle Vlakken Om Je Gezondheid Te Herstellen.

Onze retreats zijn met zorg samengesteld en gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en scholing. Met achtergronden in de orthomoleculaire geneeskunde, krachttraining, cardiotraining, yoga en evolutie wetenschappen weet ons team van professionals jou een unieke ervaring te geven in de wereld van gezondheid.

Laat je fysiek prikkelen en je geestelijk verrijken met onze vitaliteit retreats in de Spaanse Sierra Onil.

Doelstelling La Villa Verde

Door middel van coachen, ervaren, kennissessies en motivatie laten wij je ervaren dat je meer kunt dan je denkt. Het naar boven halen van jouw maximale potentieel op gebied van lichaam en geest, met als doel meer uit je leefstijl te halen om zo gezondheid te herstellen. 

Visie La Villa Verde

Wij denken dat veel fysieke en mentale problemen komen door het huidige leefstijl- en voedingspatroon. Wij geloven, en ervaren het bij onszelf en onze cliënten, dat kleine aanpassingen in deze leefstijl grote gevolgen heeft. 

Wij denken dat het nooit te laat is om andere keuzes te gaan maken, dat dit alles behalve moeilijk is en dat het de grootste en meest belangrijke investering is die je ooit hebt gemaakt in je leven. 

Yoga & Vitaliteit Retreat

Een retreat met de focus op de verschillende yoga sessies, wandelingen en het aanleren van een gezond voedingspatroon. Laat je verassen door de unieke mix aan onderwerpen die we aanhalen om je een transformatie te geven die je thuis door kan voeren.

Klik hier voor meer informatie

Persoonlijk coaching weekend

Investeer in een unieke ervaring om 4 dagen gecoacht te worden bij jouw persoonlijke doelstellingen. De gehele retreat is 1 op 1 afgestemd op jouw doelstellingen en deze retreat kom je doen in je eentje of samen met je partner of vriend/vriendin.

Klik hier voor meer informatie

0 Shares
Share
Tweet