Welke retreats & coaching weekenden hebben wij?

“In order to understand the world, one has to turn away from it on occasion.” 

Het doen van een retreat is een pure investering in je gezondheid, een moment voor jezelf en een supergave ervaring. Bij La Villa Verde retreats hebben we de afgelopen jaren geïnvesteerd in de kennis en de mogelijkheden om jou een unieke ervaring te geven.

Een unieke ervaring om bijvoorbeeld een start te maken in je nieuwe leefstijl, je gezondheid op een hoger platform te zetten of gewoon een heerlijk momentje voor jezelf te creëren.

De afgelopen jaren hebben we veel retreats voorbij zien komen, echter denken wij dat ze allemaal de essentie van een retreat missen. Een essentie die anders is dan heel de dag niks doen, genieten van een buffet en alleen maar in de zon liggen.

Dan kun je net zo goed naar een all-in resort gaan.

Wij bij La Villa Verde doen het net even iets anders.

Yoga & Vitaliteit Retreat

Een retreat met de focus op de verschillende yoga sessies, wandelingen en het aanleren van een gezond voedingspatroon. Laat je verassen door de unieke mix aan onderwerpen die we aanhalen om je een transformatie te geven die je thuis door kan voeren.

Klik hier voor meer informatie

Persoonlijk coaching weekend

Investeer in een unieke ervaring om 4 dagen gecoacht te worden bij jouw persoonlijke doelstellingen. De gehele retreat is 1 op 1 afgestemd op jouw doelstellingen en deze retreat kom je doen in je eentje of samen met je partner of vriend/vriendin.

Klik hier voor meer informatie

De retreats

Zoals je ziet kan je kiezen uit twee soorten retreats. Het grote verschil zit het in de grote van de groep waarmee je de retreat doet. 

Bij de yoga & vitaliteit retreats ben je in een kleine groep. Het aantal deelnemers is afhankelijk van de retreat, neem gerust een kijkje bij deze retreats op deze pagina.

Bij het persoonlijke coaching weekend kom je alleen of samen met je partner. Deze retreat wordt volledig afgestemd op jouw doelstelling. De inhoud is dus volledig aan te passen en het doel is om jouw met een uniek leefstijlplan naar huis te sturen. 

Klik hier om een kijkje te nemen bij deze retreat.

0 Shares
Share
Tweet