For Me, fitness Is Not Just About Hitting The Gym

Fitness Retreat (Groep Retreat)

Fitness en beweging, misschien wel een van de meest belangrijke interventies als het gaat om gezondheid creëren. Daarom heeft het ook een hoofdthema gekregen als een van onze retreats in Spanje. 

Tijdens de fitness retreats ligt de focus op het trainen. Trainingen op jouw eigen niveau in onze persoonlijke gym op ons terrein.

De trainingen zullen bestaan uit HIIT trainingen en krachttraining, de combinatie die we al meer dan 10 jaar uitvoeren in onze personal training gym in Nederland. 

Als je aankomt starten we met een persoonlijke fitness test. Dit doen we om te kijken op welk niveau je kunt trainen. Het mooie is dat het een retreat in groepsverband is, echter je volledig je eigen niveau aan kunt houden. 

 

 

Hoogtepunten Fitness Retreat

Z

4 nachten in een appartement of een tent

Z

Elke dag een HIIT en/of krachttraining in onze persoonlijke gym

Z

Gezonde maaltijden volgens een intermittent living principe

Z

3 wandelingen/hikes om de spieren soepel te houden

Z

Vliegveld transfer

Z

Luxe welkomstgeschenk

Z

Tapas avond

Intro Fitness Retreat

De fitness retreat is een heerlijke vakantie waarbij de focus ligt op het verbeteren van je fysiek, het verlagen van je vetpercentage en het verhogen van je spiermassa.

Kort gezegd fitter en gezonder worden.

Op ons terrein hebben we de bschikking over een persoonlijke gym, zowel indoor als outdoor. We hoeven dus niet ver weg te gaan voor de dagelijkse HIIT training.

Elke dag doen we een lekkere workout. Deze workouts worden ingedeeld naar beginner en gevorderd. Aan het begin van de retreat wordt je in een groep ingedeeld.

Je traint dus altijd op je eigen niveau. 

Naast de trainingen kun je genieten van een hike die we om de dag doen. Dit is een ontspannen wandeling door de heuvels om de spieren rust te geven.

Naast de training ligt de focus op gezonde voeding. Deze voeding en leefstijl is geheel gebaseerd op onze intermittent living methode. 

Uiteraard is het ook vakantie voor je.

Er is voldoende tijd om van de omgeving te genieten, langs de Spaanse dorpjes te gaan of gewoon lekker te relaxen bij het zwembad.

 

 

 

Een Kleine Impressie Van Een Retreat En De Omgeving

 

Locatie La Villa Verde Retreats

Geef je over aan de geweldige natuur wat wij onze achtertuin noemen. Onze retreat locatie staat midden tussen de bergen van de zogenoemde “Sierra Onil”, oftewel “bergketen van Onil. 

Onil is een klein Spaans dorpje vlakbij Alicante aan de Costa Blanca.

Dit is niet de Spanje locatie die je kent van de Benidorm kaartjes. Druk, vol met mensen die alleen maar Engels praten en geen enkele respect voor de Spaanse cultuur hebben. Nee je komt in een magische omgeving, met kleine Spaanse dorpjes, Spaanse bevolking met Spaanse tradities. 

Synchroniseer met een natuurlijk ritme van leven aan deze kant van Europa en voel je lichaam tot leven komen.  

Of je nu mee gaat doen voor een complete reset van je lichaam, een gezondheidsdoel realiseren of gewoon ontsnappen aan de hoge stress die je ervaart gedurende je drukke baan, onze retreat locatie is hier perfect voor.

Je zult erachter komen dat je hier misschien wel nooit meer weg wilt. Maar geen paniek, je krijgt voldoende tijd om dit prachtige stukje Spanje te verkennen. 

 

Tijdlijn Van Deze Retreat

De fitness retreats die wij geven is in groepsverband met maximaal 8 deelnemers.  

De retreats zijn inclusief de coaching, overnachting, eten en drinken en transfer van en naar het vliegveld. De retreat is exclusief vlucht.

Hieronder zie je hoe een dag van onze retreat eruit kan zien. Deze indeling is een gemiddelde dag, maar omdat we niet echt van het bijhouden van tijden zijn hier in Spanje, kan de indeling afwijken. 

Uiteraard krijg je het volledige aantal trainingen en de coaching die wij beloven. 

Dag 1

Je wordt opgehaald bij het vliegveld van Alicante. Na inchecken, starten we met een welkomstgesprek, de fitness test en we sluiten de dag af met een barbeque bij de ondergaande zon. Het doel van deze eerste dag is om jou in de retreat status te krijgen. 

Dag 2

Tijd om je mindset te detoxen met een lekkere ochtend hike sessie. De ochtend sluiten we af met een heerlijke HIIT workout. In de middag heb je een persoonlijk gesprek met jouw coach en sluiten we de dag af met een krachttraining. 

Dag 3

Het doel van deze retreat is “het naar boven halen van jouw maximale potentieel“, dus we beginnen deze dag met een intensieve workout. Een workout, gevolgd door een korte rust en nog een workout. We gaan aantonen dat je meer kunt dan je gewend bent. 

De rest van de dag doen we niet veel. Je bent welkom bij een uitleg over “gezonde voeding” waarbij je praktische tips krijgt om thuis mee verder te gaan. 

Dag 4

De metamorfose gaat door en je ontdekt dat je steeds meer kunt dan je dacht. We ervaren dat gedurende de hike van deze dag en de HIIT training. Tussendoor geniet je weer van de lekkerste maaltijden en leer je hoe je deze het beste samen kunt stellen en zelf kunt maken.

We sluiten deze dag af met iets wat typisch is hier in dit gedeelte van Spanje, Tapas eten…

Dag 5

De laatste dag van je retreat zal bestaan uit een ochtend HIIT training. Maar het stopt hier niet, we sturen je naar huis met een persoonlijk plan welke we hebben gemaakt tijdens jouw retreat met persoonlijke aandachtspunten. 

  • Elke dag is compleet met maaltijden en drinken.
  • Er is voldoende vrije tijd om zelf dingen te ondernemen als dorpjes bezoeken, ontspannen bij het zwembad of lekker lezen in de zon.

Je Overnacht In Een Tent

€295,- per persoon

Tijdens de retreat overnacht je in een tent. Het betreft een 4-persoonstent, echter lig je hier met maximaal 2 personen in. 

De tenten zijn gelegen op ons terrein en worden verbonden door een kampvuurplaats waar we eten, drinken, praten en genieten als we niet aan het hiken zijn. 

In de tent heb je een kleine verwarming (die je waarschijnlijk niet gebruikt), een veldbedje of een luchtbed en een heerlijke slaapzak en/of fleecedeken. Uiteraard ben je vrij om zelf nog dingen mee te nemen. 

P.s. je hebt wel gewoon de bechikking over een toilet en douche (met warm water)

 

0 Shares
Share
+1
Tweet