“Of Je Nu Meedoet Voor Een Reset Van Je Lichaam Of Om Te Ontsnappen Aan De Alledaagse Stress”

Vitaliteit Retreat (Persoonlijke Retreat)

Onil is de plek waar het allemaal begon voor ons. Hier geven wij onze persoonlijke vitaliteit retreats waarbij jij onze unieke en exclusieve coaching kunt ervaren onder het genot van de Spaanse zon.

Deze persoonlijke retreats geven je de intensieve coaching op gebied van voeding, beweging en leefstijl die je nodig hebt om progressie te maken. Wij maken een persoonlijk plan voor je wat kan bestaan uit beweging, voeding coaching en leefstijl interventies.

De eerste 5 dagen van dit 3 maanden plan kom je bij ons in Spanje doen, voor de overige 10 weken coachen we je op afstand.

Hoogtepunten

Z

4 nachten in een appartement

Z

Persoonlijke coaching

Z

Gezonde maaltijden op maat

Z

Fitness sessies als dat nodig is

Z

Yoga sessies als dat nodig is

Z

3 (verschillende) hikes/wandelingen

Z

Vliegveld transfer

Z

Luxe welkomstgeschenk

Z

Optie tot 3 maanden "after care"

Z

Tapas avond

Intro

Het paradepaardje van onze retreats is de persoonlijke vitaliteit retreat. 

Misschien wel dé beste investering die je kunt maken om jezelf te resetten.

Deze persoonlijke retreat is de perfecte vakantie naar Spanje, waarbij je de volledige persoonlijke aandacht krijgt van ons.

Wij gaan 1 op 1 met je aan de slag om jouw doelstelling te bereiken.  De coaching bestaat uit voeding coaching, fitness coaching, mindset coaching en leefstijl coaching, 

We starten met het maken van een maandplan. Dit plan, volledig gericht op jouw doelen, start je de eerste 5 dagen bij ons in Spanje.

Na jouw persoonlijke retreat krijg je van ons een plan om de komende 3 weken uit te voeren. We houden contact via Skype en we coachen je om de behaalde resultaten vol te houden. 

Uiteraard is het ook gewoon een vakantie voor je. Je geniet van de zon, de Spaanse dorpjes en de Spaanse cultuur. 

Lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt, stel je vraag of reserveer direct via onderstaande button. 

 

 

Een Kleine Impressie Van Een Retreat En De Omgeving

 

Locatie La Villa Verde Retreats

Geef je over aan de geweldige natuur wat wij onze achtertuin noemen. Onze retreat locatie staat midden tussen de bergen van de zogenoemde “Sierra Onil”, oftewel “bergketen van Onil. 

Onil is een klein Spaans dorpje vlakbij Alicante aan de Costa Blanca.

Dit is niet de Spanje locatie die je kent van de Benidorm kaartjes. Druk, vol met mensen die alleen maar Engels praten en geen enkele respect voor de Spaanse cultuur hebben. Nee je komt in een magische omgeving, met kleine Spaanse dorpjes, Spaanse bevolking met Spaanse tradities. 

Synchroniseer met een natuurlijk ritme van leven aan deze kant van Europa en voel je lichaam tot leven komen.  

Of je nu mee gaat doen voor een complete reset van je lichaam, een gezondheidsdoel realiseren of gewoon ontsnappen aan de hoge stress die je ervaart gedurende je drukke baan, onze retreat locatie is hier perfect voor.

Je zult erachter komen dat je hier misschien wel nooit meer weg wilt. Maar geen paniek, je krijgt voldoende tijd om dit prachtige stukje Spanje te verkennen. 

 

Bij de persoonlijke vitaliteit retreats reserveer je altijd een “open ticket”

Dat wil zeggen dat wij na je reservering contact met je opnemen om kort te sluiten wanneer jouw retreat begint. Uiteraard kun je samen met een vriend/vriendin, je man/vrouw of een kennis komen. 

Klik op bovenstaande button om verder te gaan en jouw ervaring vast te leggen.

Tijdlijn Van De Retreat

De vitaliteit retreats die wij geven is persoonlijk. Wij maken een compleet plan voor je welke je de eerste 5 dagen bij ons in Spanje komt doen tijdens jouw retreat.

Deze retreats met maximaal 3 personen. Dit betekend de volle aandacht voor jou als deelnemer. Het mooie is zelfs, dat de retreat altijd doorgaat, ook al kom je alleen. 

Als je hebt besloten dat dit wat voor je is, dan zullen we voordat je komt al veel contact hebben met elkaar om jouw plan samen te stellen. Eenmaal aangekomen in Spanje (de datum spreken we af als je hebt geboekt), starten we met het uitstippelen van jouw plan.

Tot 3 maanden na jouw retreat krijg je van ons nog de zogenaamde “after care” waarin we je coachen met de dingen die je nodig hebt. Denk hierbij aan fitness schema’s, beweegschema’s, voeding schema’s, gesprekken, motivatie etc.

Hieronder zie je hoe een dag van onze retreat eruit kan zien. Deze indeling was van iemand die kwam met het doel gewicht te verliezen en zijn mindset te verbeteren. Naar gelang jouw doel kan dit aangepast worden (denk hierbij aan het wel of geen fitness sessies, hoe lang de wandelingen zijn, welk voedingsadvies etc.)

Dag 1

Je wordt opgehaald bij het vliegveld van Alicante. Na inchecken, starten we met een welkomstgesprek, een heerlijke ontspannen wandeling gevolgd door een avondyoga sessie bij de ondergaande zon. Het doel van deze eerste dag is om jou in de retreat status te krijgen. 

Dag 2

Tijd om je mindset te detoxen met yoga of wandeling en om dat “luie” zweet eruit te krijgen met een HIIT training. Deze actieve start wordt opgevolgd met een voedende maaltijd en vrije tijd om te genieten van de omgeving of te ontspannen bij het zwembad.

Dag 3

Het doel van deze retreat is “het naar boven halen van jouw maximale potentieel”, dus we beginnen deze dag met een heerlijke hike door de bergen. Daarnaast zijn er HIIT trainingen en gaan we aan de mobiliteit werken om vervolgens lekker te relaxen en kennis op te doen bij een van de masterclasses. 

Dag 4

De metamorfose gaat door en je ontdekt dat je steeds meer kunt dan je dacht. We ervaren dat gedurende de hike van deze dag, de yoga sessie en de HIIT training. Tussendoor geniet je weer van de lekkerste maaltijden en leer je hoe je deze het beste samen kunt stellen en zelf kunt maken. 

Dag 5

De laatste dag van je retreat zal bestaan uit een ochtend yoga sessie en een afsluitende HIIT workout. Maar het stopt hier niet, we sturen je naar huis met een persoonlijk plan welke je samen met een van ons de komende 3 maanden gaat doorlopen. Wekelijks hebben we contactmomenten en ontvang je diverse schema’s om dit te gaan doen. Je wordt netjes teruggebracht naar het vliegveld van Alicante.

  • Elke dag is compleet met maaltijden en drinken.
  • Er is voldoende vrije tijd om zelf dingen te ondernemen als dorpjes bezoeken, ontspannen bij het zwembad of lekker lezen in de zon.
  • Bij aankomst starten we met het maken van een persoonlijk plan voor de komende dagen. Sommige activiteiten zijn gezamenlijk, sommige zijn persoonlijk (1 op 1).
  • Je kunt gebruikmaken van een fiets om de omgeving te verkennen.

Bij de persoonlijke vitaliteit retreats reserveer je altijd een “open ticket”

Dat wil zeggen dat wij na je reservering contact met je opnemen om kort te sluiten wanneer jouw retreat begint. Uiteraard kun je samen met een vriend/vriendin, je man/vrouw of een kennis komen. 

Klik op bovenstaande button om verder te gaan en jouw ervaring vast te leggen.

Alleen Op De Kamer

Vanaf €595,- per persoon

Kom je in je eentje, dan slaap je alleen op de kamer. Deze kamer is voorzien van een 2-persoonsbed, kast voor je kleding en airco. 

Je maakt gebruik van de gezamenlijke badkamer en toilet in het huisje.

 

Samen Op De Kamer

Vanaf €495,- per persoon 

Besluit je om samen met je partner of vriend/vriendin te komen, dan kun je ervoor kiezen om samen op dezelfde kamer te slapen. 

Er zit dan een korting in van €150,00 per persoon. 

Uiteraard zien we jullie allebei als aparte deelnemer. Dit betekend dat er voor jullie allebei een persoonlijk plan wordt gemaakt.

 

0 Shares
Share
+1
Tweet