“Of Je Nu Meedoet Voor Een Reset Van Je Lichaam Of Om Te Ontsnappen Aan De Alledaagse Stress”

Vitaliteit Retreat (Persoonlijke Retreat)

Onil is de plek waar het allemaal begon voor ons. Hier geven wij onze persoonlijke vitaliteit retreats waarbij jij onze unieke en exclusieve coaching kunt ervaren onder het genot van de Spaanse zon.

Deze persoonlijke retreats geven je de intensieve coaching op gebied van voeding, beweging en leefstijl die je nodig hebt om progressie te maken. Wij maken een persoonlijk plan voor je wat kan bestaan uit beweging, voeding coaching en leefstijl interventies.

De eerste 5 dagen van dit 3 maanden plan kom je bij ons in Spanje doen, voor de overige 10 weken coachen we je op afstand.

Hoogtepunten

Z

4 nachten in een appartement

Z

Persoonlijke coaching

Z

Gezonde maaltijden op maat

Z

Fitness sessies als dat nodig is

Z

Yoga sessies als dat nodig is

Z

3 (verschillende) hikes/wandelingen

Z

Vliegveld transfer

Z

Luxe welkomstgeschenk

Z

Optie tot 3 maanden "after care"

Z

Tapas avond

Intro

Het paradepaardje van onze retreats is de persoonlijke vitaliteit retreat. 

Misschien wel dé beste investering die je kunt maken om jezelf te resetten.

Deze persoonlijke retreat is de perfecte vakantie naar Spanje, waarbij je de volledige persoonlijke aandacht krijgt van ons.

Wij gaan 1 op 1 met je aan de slag om jouw doelstelling te bereiken.  De coaching bestaat uit voeding coaching, fitness coaching, mindset coaching en leefstijl coaching, 

De volledige retreat is afgestemd op jou als persoon. Dit betekend dat er vooraf veel gesprekken zijn om te kijken waar je nu staat, wat de probleemvragen zijn en wat er moet gebeuren om jouw leefstijl aan te passen. 

Na jouw persoonlijke retreat krijg je van ons een plan om de komende 3 weken uit te voeren. We houden contact via Skype en we coachen je om de behaalde resultaten vol te houden. 

Uiteraard is het ook gewoon een vakantie voor je. Je geniet van de zon, de Spaanse dorpjes en de Spaanse cultuur. 

Lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt of stel je vraag verderop deze pagina.

 

 

Wat vinden andere van deze retreat 

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

4 dagen voor onszelf

De 3 kids op scoutskamp en even lekker 4 dagen voor onszelf. Na deze dagen kunnen we concluderen dat we on-ge-lo-fe-lijk veel geleerd hebben. We voelen ons als herboren en gaan met zowel een boek als een hoofd vol nieuwe kennis onze nieuwe leefstijl tegemoet.

We zijn er voor de volle 100% van overtuigd dat we doorgaan met de kennis (die veel verder gaat dan interemittent fasting alleen) die we hebben geleerd.

Isabelle van Dam - Huismoeder

Wow! Ik heb nu een ochtendroutine...

Als je bij JW en Marinda binnenkomt, ervaar je direct hoe zij t.o.v. het leven staan. Positief, direct en klaar om de handen uit de mouwen te stelen. Ze leven gezond, brengen dit over naar hun zoon en coachen dit vol passie naar hun deelnemers.

Jan Willem is "open-minded", positief en zeer direct in zijn uitleg, wat ik zeer fijn vind. Marinda is zacht en aardig en een ware keukenprinses.

Wim van Hoorick

Met meditatie krijg ik echt rust in mijn hoofd

Dat intermittent fasting, een van de pilaren van deze retreat, meer was dan alleen maar even een maaltijd overslaan, dat wist ik niet. Ik heb in deze 4 dagen zoveel geleerd over gezonde voeding, leefstijl, sport en beweging en mindset dat ik met een volle rugzak aan kennis terug naar huis ga om dit toe te passen.

Het grootste voordeel van een retreat als dit is dat je het direct in de praktijk leert, dus niet simpelweg van een video of een pdf.

Marleen van der Velde - Schoonmaakster

Ik heb genoten van de rust

Ik heb genoten van de rust en het heerlijke eten, ben hiken gaan waarderen en ga zeker tijd in mijn agenda inplannen om meer in de natuur te zijn. Ik heb op veel punten mijn leefstijl aangepast wat me enorm veel resultaat geeft.

Dank jullie wel.

Carola Mater

Wat een heerlijke ervaring

Ik heb mogen ervaren dat een andere leefstijl een grote impact kan hebben op mijn leven en ik er zelf, qua persoon, veel beter van kan worden. Ten eerste de rust die mij opviel, direct de eerste dag al, het onthaasten uit de stress.

Vooral het lekkere eten, de volle maaltijden en inzien dat 2 maal per dag een goede maaltijd gewoon voldoende is, met als resultaat een bonk aan energie.

De afgelopen dagen hebben mij doen laten inzien dat deze manier van leven erg prettig is en ik hier zeker mee doorga.

Annet Piek

Het was voor mij heel leerzaam

Redelijk blanco de retreat ingestapt maar ik was verbaasd om te ervaren hoe gemakkelijk het eigenlijk is om je leefstijl aan te passen. Heel veel informatie, echter ga ik met een van de coaches door in een intensief coaching traject om mij compleet onder te dompelen in deze leefstijl.

Het was een supergave ervaring en een die ik niet had willen missen.

Monique - Administratief medewerkster

Locatie La Villa Verde Retreats

Geef je over aan de geweldige natuur wat wij onze achtertuin noemen. Onze retreat locatie staat midden tussen de bergen van de zogenoemde “Sierra Onil”, oftewel “bergketen van Onil. 

Onil is een klein Spaans dorpje vlakbij Alicante aan de Costa Blanca.

Dit is niet de Spanje locatie die je kent van de Benidorm kaartjes. Druk, vol met mensen die alleen maar Engels praten en geen enkele respect voor de Spaanse cultuur hebben. Nee je komt in een magische omgeving, met kleine Spaanse dorpjes, Spaanse bevolking met Spaanse tradities. 

Synchroniseer met een natuurlijk ritme van leven aan deze kant van Europa en voel je lichaam tot leven komen.  

Of je nu mee gaat doen voor een complete reset van je lichaam, een gezondheidsdoel realiseren of gewoon ontsnappen aan de hoge stress die je ervaart gedurende je drukke baan, onze retreat locatie is hier perfect voor.

Je zult erachter komen dat je hier misschien wel nooit meer weg wilt. Maar geen paniek, je krijgt voldoende tijd om dit prachtige stukje Spanje te verkennen. 

 

Wij willen eerst weten wie je bent

Dat wil zeggen dat je eerst aangeeft dat je het wilt, daarna een uitgebreid intake gesprek met ons hebt via de telefoon om vervolgens een datum te prikken. 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

9 + 1 =

Tijdlijn Van De Retreat

De vitaliteit retreat die wij geven is persoonlijk. Wij maken een compleet plan voor je welke je de eerste 4 dagen bij ons in Spanje komt doen tijdens jouw retreat.

Deze retreats met maximaal 2 personen. Dit betekend de volle aandacht voor jou als deelnemer. Het mooie is zelfs, dat de retreat altijd doorgaat, ook al kom je alleen. 

Als je hebt besloten dat dit wat voor je is, dan zullen we voordat je komt al veel contact hebben met elkaar om jouw plan samen te stellen. Eenmaal aangekomen in Spanje (de datum spreken we af als je hebt geboekt), starten we met het uitstippelen van jouw plan.

Tot 3 weken na jouw retreat krijg je van ons nog de zogenaamde “after care” waarin we je coachen met de dingen die je nodig hebt. Denk hierbij aan fitness schema’s, beweegschema’s, voeding schema’s, gesprekken, motivatie etc.

Hieronder zie je hoe een dag van onze retreat eruit kan zien. Deze indeling was van iemand die kwam met het doel gewicht te verliezen en zijn mindset te verbeteren. Naar gelang jouw doel kan dit aangepast worden (denk hierbij aan het wel of geen fitness sessies, hoe lang de wandelingen zijn, welk voedingsadvies etc.)

Dag 1

Je wordt opgehaald bij het vliegveld van Alicante. Na inchecken, starten we met een welkomstgesprek, een heerlijke ontspannen wandeling gevolgd door een avondyoga sessie bij de ondergaande zon. Het doel van deze eerste dag is om jou in de retreat status te krijgen. 

Dag 2

Tijd om je mindset te detoxen met yoga of wandeling en om dat “luie” zweet eruit te krijgen met een HIIT training. Deze actieve start wordt opgevolgd met een voedende maaltijd en vrije tijd om te genieten van de omgeving of te ontspannen bij het zwembad.

Dag 3

Het doel van deze retreat is “het naar boven halen van jouw maximale potentieel”, dus we beginnen deze dag met een heerlijke hike door de bergen. Daarnaast zijn er HIIT trainingen en gaan we aan de mobiliteit werken om vervolgens lekker te relaxen en kennis op te doen bij een van de masterclasses. 

Dag 5

De laatste dag van je retreat zal bestaan uit een ochtend yoga sessie en een afsluitende HIIT workout. Maar het stopt hier niet, we sturen je naar huis met een persoonlijk plan welke je samen met een van ons de komende 3 maanden gaat doorlopen. Wekelijks hebben we contactmomenten en ontvang je diverse schema’s om dit te gaan doen. Je wordt netjes teruggebracht naar het vliegveld van Alicante.

  • Elke dag is compleet met maaltijden en drinken.
  • Er is voldoende vrije tijd om zelf dingen te ondernemen als dorpjes bezoeken, ontspannen bij het zwembad of lekker lezen in de zon.
  • Bij aankomst starten we met het maken van een persoonlijk plan voor de komende dagen. Sommige activiteiten zijn gezamenlijk, sommige zijn persoonlijk (1 op 1).
  • Je kunt gebruikmaken van een fiets om de omgeving te verkennen.

Wij willen eerst weten wie je bent

Dat wil zeggen dat je eerst aangeeft dat je het wilt, daarna een uitgebreid intake gesprek met ons hebt via de telefoon om vervolgens een datum te prikken. 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

11 + 14 =

Kom je alleen

€695,- per persoon

Kom je samen

€595,- per persoon 

6 Shares
Share6
Tweet